Training Onbedoelde Kunst

Heb je alle trainingen al gehad, probeer iets nieuws! Met de training onbedoelde kunst leer je niet alleen de basisprincipes van de onbedoelde kunst maar creëer je ook samen een onbedoelde kunsttentoonstelling.

Onbedoelde kunst gaat niet alleen over kunst, het gaat over context en storytelling. Hoe zorg je dat iets kleins de moeite waard wordt. Om ergens kunst van te maken, is het niet genoeg dat het mooi is, het moet blijven hangen bij mensen. Dat is de kunst. Als je dat beheerst, maak je van je werk, van je omgeving en van je leven een betere plek!

Duur: 3 uur of 6 uur

Kunst, wat heb je eraan?

Denk je: kunst? Wat heeft mijn bedrijf daaraan? We zijn hier bezig met serieuze zaken! Het zal je misschien verbazen dat er tal van redenen zijn waarom bedrijven en teams deelnemen aan onze onbedoelde kunsttraining, allemaal getest en wetenschappelijk bewezen:

  • Onbedoelde kunst moedigt deelnemers aan om buiten de gebaande paden te denken en creatieve oplossingen te vinden: innovatie en probleemoplossing begin vaak met het vermogen om anders te denken.

  • Het gezamenlijk creëren van een onbedoelde kunsttentoonstelling bevordert teambuilding en samenwerking. Teams leren effectief samen te werken aan een gemeenschappelijk doel en ontwikkelen een gevoel van verbondenheid.

  • Onbedoelde kunst laat mensen verhalen vertellen vanuit verschillende perspectieven en ervaringen. De training moedigt deelnemers aan om verschillende standpunten te waarderen en te omarmen, wat waardevol is in een diverse werkomgeving.

  • Het vertellen van het verhaal achter onbedoelde kunst vereist heldere en overtuigende communicatie. Deelnemers leren hun ideeën effectief te presenteren en het belang van storytelling te begrijpen, wat van pas komt in presentaties en communicatie.

  • Onbedoelde kunst ontstaat vaak door het nemen van risico's en het experimenteren met nieuwe ideeën. De training stimuleert een cultuur van innovatie en moedigt deelnemers aan om comfortabeler te worden met het nemen van gecontroleerde risico's in hun werk.

  • Creatieve expressie in onbedoelde kunst zorgt voor een betere verbinding met je omgeving. Het leert je stil staan bij alles wat er al is en de schoonheid ervaren in alledaagse dingen. Deelnemers worden zich meer bewust van het huidige moment. Dit kan bijdragen aan een gezonde werkomgeving en het verminderen van stress op de werkvloer.

  • Het leert deelnemers om flexibel en adaptief te zijn. Door van een situatie onbedoelde kunst te maken, haal je de angel eruit en kijk je er op een andere manier naar.

Micha Schneijderberg

Communicatietrainer, co-founder MOK

Dit zijn uw trainers

Willem Dielelman

Storytelling trainer, co-founder MOK

Andrew Lindqvist

Knowledge Worker, director MOK Sydney

Vera Carasso - Directeur Museumvereniging

“Hoogtepunt van het Museumcongres, hilarisch en uiterst belangrijk.”

Eva Kalis - Head Development Rijksmuseum

“Met ons team een fantastische workshop gehad, en ze zijn echt met creatievere oplossingen gekomen.”

Annelies Wisse - Experience & Play Designer at IJsFontein

“Geweldige dag. Mensen waren erg geïnteresseerd en het is echt blijven hangen.”

Volgende
Volgende

Onbedoelde Kunstcollectie